lørdag 4. desember 2010

Jeg har såååå lyst å gjøre noe med soverommet...

 
Bilde lånt fra H&M Home

Derfor har jeg surfet en runde på nettet for å få litt inspirasjon. Det nydelige soverommet ovenfor kunne jeg veldig gjerne tenke meg.. jeg er elsker kombinasjoner av grå og hvittoner med metalliske kontraster. Ikke ble dette for kaldt heller. Sengen er jo bare rålekker. Kunne godt tenke meg noe lignende. Jeg er også fan av gamle dører eller skjermbrett som sengegavl. Jeg har også tenkt å male veggene - idag er det helt lyst og upersonlig. Nesten ingen møbler heller. Jeg går liksom og venter på en åpenbaring som skal fortelle meg akkurat hvordan jeg vil ha det. Garderobeskapet mitt skal selvfølgelig opp her, jeg skal ha et sminkebord, noen nattbord, hyller og en seng. Nå gjelder det vel egentlig bare å lete til jeg finner noe jeg kunne tenke meg. Blir nok finn.no tenker jeg.
Er det noen av dere som har fine soverom  som dere kunne tenke dere å dele med meg og andre? Send i tilfelle bilder eller link til bloggen din til meg på mail husetpafiggen@gmail.com så skal jeg velge ut mine favoritter og legge dem ut med link her på bloggen min. 

Jeg trenger inspirasjon :) Under har jeg valgt ut noen favoritter fra Country Living USA. Her er det masse inspirasjon å hente. Det første bildet liker jeg kjempegodt. Den sengen er jo bare såå koselig med det lille fuglehuset på sengegavlen.

Dette og bildene under er lånt fra Country Living USAHer er planenen mine så langt: Jeg har lyst på en ny sengegavl som skal være værbitt grå eller helt hvit. Over sengen eller på sengegavlen skal det være dekorskrift alt etter hvor det passer. Alle veggene skal males hvitere - nå er de mer krem. så vil jeg ha en kontrastvegg i en eller annen farge. Vi la lyst teppe på gulvet da vi bygget, og det har vi angret veldig på, for sorte sokker legger igjen utrolig mye lo! Det er ikke kult, for det ser ut som om vi aldri støvsuger. Så nå skal vi ha tregulv. Enstavs eikeparkett her også. Rommet skal ha et sminkebord med en gammel stol. Garderobeskapet ska som sagt inn her og jeg vil ha en koselig lenestol - gjerne en kurvstol i værbitt grå med hvite puter. Rommet skal ha masse myke og balndede tekstiler som går i grå, hvit, gråbrun, krem etc. Gardinene skal være hvite og gå i gulvet (vi skal selvsagt ha lystett rullegardin under).. nattbordene skal være hvite og romantiske og ha god plass.. *drømme* ...som dere forstår har jeg mange planer..når tid de faktisk blir gjennomført er en helt annen greie :)


Nå skal jeg kose meg hjemme sammen med jentene mine, og vi skal lage litt julepynt!
Resultatet blir nok lagt ut her i kveldingen.

Klem

5 kommentarer:

 1. Jeg venter også på en åpenbaring om hvordan soverommet skal bli, så dette må jeg følge med på:-)

  SvarSlett
 2. Tror jeg vet akkurat hvordan jeg vil ha det, her ventes det på at millionene skal komme i postkassa:) Men kan jo være jeg ombestemmer meg etter å ha fulgt med på din tråd, rekker kanskje å ombestemme meg mange ganger før jeg har nok penger til å fikse hele rommet...

  SvarSlett
 3. Gleder meg til du skal vise bilder av soverommet ditt,hi,hi!
  Ha en deilige helg!!
  Store klem fra sol

  SvarSlett
 4. Den detaljen med det lille fuglehuset var bare helt herlig! Spennende med soveromsideer, det er jo SÅ mye fint å velge mellom. *♥*

  SvarSlett
 5. Nydelige soveromsbilder!
  Jeg har og veldig lyst til og gjøre noe med vårt soverom!
  Blir spennende og se hva det blir til hos deg ♥

  Fortsatt god helg!

  Klem Line

  SvarSlett