lørdag 13. november 2010

Langsomt fremover...


Idag har svigermor og svigerfar lånt jentene våre og jeg har fått gått på trening og gjort alt mulig som jeg ikke vanligvis får tid til på en lørdag. Det har vært deilig men må innrømme at det er litt vel stille i huset. Jentene skal sove over også, så jeg og husbonden er hjemme alene. Vi skulle ha en kjærestekveld var planen. Lite ante han at jeg hadde planlagt en hel kveld med møbelpussing! Nå har vi kommet et godt stykke på veien og skal ha oss en velfortjent matpause. Jeg lager faktisk middag i skrivende stund. Svinebiff med fløtegratinerte poteter, grønnsaker og kantarellsaus! Nam. Nå skal vi kose oss!

Men tilbake til møbelpussing. Vi har limt løse deler, pusset ned bordet, skapet dere ser på bildet over og en stol. Får jeg tid skal jeg pusse resten av stolene og grunne første strøk på skapet i morgen. Vi har solgt den andre spisestuen og en jul uten spisebord er jo nesten umulig så jeg må få gang på sakene. Det går langsomt, men det går i det minste fremover!Jeg vet at det har vært litt lite innlegg fra meg de siste dagene. Det har dessverre blitt lite tid til blogging - Jeg har vært midt i prosessen med å skifte jobb. Slike prosesser krever mye, både tankevirksomhet og tid. Permisjonen min er over 22 november og det er jammen ikke lenge til! Det var vemodig å takke for meg i Baker Hughes, men jeg ser veldig frem til å bli en del av Compendia! 


Ser også at det er kommet til noen nye følgere! Velkommen skal dere være!

Det kommer kanskje et lite innlegg senere, men enn så lenge.. Ha en herlig kveld!

Klem

5 kommentarer:

 1. Kjempejobb å pusse møbler, men blir fint da når den blir helt ferdig.
  Gratulerer med nye jobb!

  Ha en flott lørdagskveld.

  Klem fra Mette

  SvarSlett
 2. Flinke dokker e!!!
  Ikkje jobba heile kvelden vell??
  Ha ei fine helg!
  Klem fra solstrålå
  Lykke til med ny jobb!

  SvarSlett
 3. Flinke dokker er til å bruke tiden fornuftig, med pussing en lørdagskveld, men det må jo gjøres lite vits i å utsette:-)Ser du er grundiger enn meg når det gjelder nedpuss, jeg er nok ikke så flink til å pusse så masse nei, blir nok bare litt rubbing med sandpapir, kos dere litt da når dere er uten unga:-))

  klem Åse

  SvarSlett
 4. Fine møkler dere pusser opp og ser ut som litt av en jobb. Så flink dere er også. Gleder meg til åse de ferdig oppusset, blir sikkert hetl nydelige.

  SvarSlett
 5. Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min:) Ja jeg så at du soglte bilder, men likte så utrolig godt det motivet som var på bildet som du lodder ut på giveawayen:) Så jeg får krysse fingrene! Alle bildene var hvertfall fantastisk nydelige;)

  Så gøy med møbelprosjekt! Det mosomme er at vi kjørt bak deg/dere på motorveien når møblene ble hentet. Tror jeg hvertfall:) Det var hvertfall en fullastet henger med makan til møbler, som kjørt av på Figgen...Så jeg sa til mannen min at dette er nok noen som skal fikse opp møblene, heldiggriser:)

  Ha en flott søndag!
  Hilsen fra Lene.

  SvarSlett