søndag 31. oktober 2010

Varene fra PartyLite er kommet


Da var varene fra PartyLite kommet og det dufter herlig i hele huset. Duftoljen står på badet og jeg brenner hele tiden duftlys i stuen. Jeg elsker disse duftene fordi de ikke er for intense. Under ser du lysestakene jeg har fablet om en stund. Synes de er så dekorative.


Det du ser under er en sølvkrukke som man har duftolje i. Det som står opp er porselenskvister som trekker opp og sprer duften. Synes dette var så mye finere enn de vanlige stråene som vanligvis brukes i duftoljer.Litt julepynt handlet jeg også. Disse krukkene under har lokk og kan brukes til alt fra julegodt til levende lys. Jeg gleder meg til å sette disse på bordet til jul.


Jeg kjøpte også disse søte julehusene. Ikke alle 3, men de 2 til høyre. Nå skal det bli julestemning!

Bildet er lånt fra www.partylite.no

Beklager den dårlige bildekvaliteten på innleggene. Som dere kanskje har  fått med dere er speilreflekskameraet mitt helt ubrukelig! Til uken skal jeg ta meg en tur ned til sandnes for å høre om det lar seg reparere eller om jeg må skaffe meg et nytt. 

Ha en fin søndag alle sammen!


4 kommentarer:

 1. Sukk... så mye fint!! ;0) Sølvkrukken med porselenskvister er bare lekker! Og julehusene også!! Ønsker deg en flott søndag! Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Så mye fint, sølvkrukken var lekker og så søte de julehusene var.
  Så fin lampen ble i innlegget under!

  Ha en fin søndagskveld!
  Klem T

  SvarSlett
 3. Gratulerer med fine nye ting! Så morsomt å fornye og unne seg litt nytt ;) Lampeskjermen ble kjempefin! Ønsker deg en fin ny uke ;) Klem fra Gry

  SvarSlett
 4. Er konsulent hoss partylite. mye fint :)

  SvarSlett