onsdag 15. september 2010

Det lille huset som ble stort

Dere har jo sett bilde av huset slik det var. Idag har jeg tatt meg en runde rundt huset og knipset noen bilder. Dere får unnskylde bildekvaliteten, jeg er ikke verdens beste fotograf akkurat ;) Under kommer noen av de bildene jeg tok. Disse viser huset så langt vi er kommet. Det er fortsatt mye som gjenstår av rydding/opparbeiding av tomten, terrasse, steinarbeid etc. Garasje skal vi også bygge. Så vi blir ikke arbeidsledige med det første. Tenkte uansett kanskje det var litt kjekt å se hvordan huset har blitt etter den omstendelige ombyggingen. 

 Fremsiden av huset - Alt steinarbeid er det min mann som har gjort. Han er komplett gal etter stein eller steingal om du vil. Han er utrolig handy og får det til!


Her ser du litt mer av steinarbeidet. Han har lødd opp en flott steinmur som bærer og rammer inn terrassen. Skal ta et nytt bilde fra denne siden av huset for her vises bare halve muren. Den runde tingen dere ser til venstre er et betong sylinder som skal mures og tettes og kles med fliser. Dette skal bli til en badestamp en gang i fremtiden. (Dette er ikke akurat på prioriteringslisten om dagen). Men en eller annen gang blir dette en herlig badestamp.

Sånn, da har vi tatt en rundtur rundt huset. Huset ble ferdig bygget i 2009 og vi har brukt dette året til å gjøre mye inne og i sommer ble hele huset malt hvitt og terrassen ble ferdig bygget. Mer rakk vi ikke før sommeren var over. Utover høsten er planen å gjøre ferdig en del småprosjekter inne samt bygge garasje og gjøre siste finish på alle steinmurer og rekkverk rundt på tomten. Jeg skal holde dere oppdatert. 

Nå er det tid for kos og kveld med ungene før de skal i seng. Jeg kommer gjerne med et innlegg til når kveldsroen har senket seg. Ha det fint så lenge!

Klem Renate

1 kommentar:

  1. Dere har virkelig gjort masse med huset siden dere kjøpte det!! Er blitt kjempe flott :-)

    SvarSlett