torsdag 30. september 2010

Frøken effektiv!

Idag har jeg fått gjort litt. Hele loftstuen er jo uinnredet og den har til nå vært full av verktøy og skrot. Idag har jeg fått ryddet ut mesteparten slik at det er plass til meg når jeg skal male bilder og møbler og styre på :) Jeg har et nytt stort prosjekt på gang nemlig og trenger litt plass. Jepp.. dere aner nok hva det er.. Spisestue!! Skal selvfølgelig oppdatere så snart jeg har fått den i hus. Den krever mye arbeid men den har potensiale. 

Idag begynte jeg også på garderobeskapet som jeg kjøpte nylig. Jeg har pusset det med fint sandpapir, vasket det med spesialvask og malt første strøk med heft grunning. Idag kjøpte jeg også disse nydelige knottene på Feel samt et søtt lite sølvhjerte som skal henge på den ene døren. Jeg gleder meg stort til det blir ferdig! Kanskje iløpet av helgen...


Legger med et detaljbilde av skapet slik det ser ut med ett strøk grunning. Ser allerede mye bedre ut. Her har jeg ikke pusset detaljene frem men det må jeg gjøre mellom hvert strøk når malingen har herdet. Pusser jeg nå så vil det hele flasse av. Tror nok jeg må ha minst 3 strøk maling med pussing mellom hvert.. ting tar tid, men det hele er verdt det når det ferdige prosjektet står der i all sin prakt. 


Nå blir det venninnebesøk med ost og kjeks i godsofaen foran tv'en. Mannen er utav hus og ungene sover søtt i sengen sin. Herlig med husmorkveld i fred og ro - føler det er vel fortjent idag! 

Klem

tirsdag 28. september 2010

En skjønn liten ting!

For en tid tilbake kjøpte jeg en liten rokokko kommode. Den var kjempesøt, men brun. Jeg malte den selvsagt hvit og her er resultatet. Jeg glemte dessverre å ta før bilder. Men det er vel ikke så vanskelig å se for seg hvordan den var før. Kommoden er grunnet med heftgrunn og deretter malt 4 strøk med lady interiør glans 40 i fargen Chi. 





Denne ble etter min mening litt forblank og jeg vurderer å matte den ned med sandpapir samt lage den litt mer chabby for så å vokse den med møbelvoks. Hva tror dere?

Ikveld tenkte jeg å begynne litt på garderobeskapet. Er såååå spent på om det blir så bra som jeg ser det for meg!

Ha en god dag!

søndag 26. september 2010

Jakten fortsetter..

Lykkerusen endte nesegrus i asfalten. Neida.. men det skar seg med begge spisebordene. Det første ble solgt likevel fordi hun som ville ha bare bordet betalte like mye for bordet som hele spisestuen opprinnelig kostet og løvebordet krevde for mye pussingog reperasjon. Jeg må derfor tenke litt på om jeg orker den jobben. Så det ser ut til at min søken etter det perfekte spisebordet fortsetter..

Som nevnt skulle jeg også se på et skap. Dette kjøpte jeg, og synes det er litt av et kupp! Jeg betalte 300 kroner for dette skapet. Det skal selvsagt bli hvitt og få plass på soverommet vårt. Litt dekorskrift skal jeg nok også få malet på. Det er ikke så veldig høyt og minner derfor litt om eldre skap. Det har flotte detaljer og jeg liker den flate toppen på skapet veldig godt. Dette blir veldig bra hvitt med nye knotter. Gleder meg! Utfarten vår idag var dermed ikke forgjeves.





Skal legge ut bilder så snart skapet er ferdigmalt!

Ha en fin søndagskveld alle sammen!

Lev Vackert

Idag var jeg på antikkmessen med min mann og de to skjønne jentene min. Det bugnet over av skatter og jeg ble helt satt ut. Hvorenn jeg snudde meg var det vakre gamle sinkbaljer, mugger, sjarmerende gamle stoler, servise, chabby bord og hyller osv. Hadde jeg hatt ubegrenset med penger måtte jeg hatt med meg lastebil for å komme meg hjem. 

Jeg kom idag frem til at å gå på slike messer uten en liten anelse om hva en ønsker å skaffe seg er helt umulig. For meg i allefall.. Jeg kjøpte likevel en ting - Jeg kom over en utrolig inspirerende bok! En bok som heter Lev Vackert. Den er laget av Ingela Broling, Petra Eriksson og Lars Thun. Den har et lass av insirerende bilder.. Stilmessig så viser denne boken den sjarmen som jeg drømmer om å en gang få til i mitt hjem. Denne boken anbefaler jeg til alle. Se her, jeg har tatt bilder av boken (bildene er litt mørkere enn boken i virkeligheten er): 

Konklusjonen min blir at jeg skal planlegge min neste skattejakt slik at jeg vet akurat hva jeg er på jakt etter før jeg går over dørstokken.
 

fredag 24. september 2010

*lykke*

Det første bordet, det med stolene, ble ikke solgt! Jeg skal hente det på søndag. Jeg er likevel fortsatt veldig interessert i bordet med løveføtter og min kjære mann foreslo at jeg kunne kjøpe begge for å se hva jeg liker best. Snill mann or what?!? Den tanken kan jeg like, men vi får se på søndag. Egentlig litt drøyt å kjøpe to bord når jeg bare trenger ett. 

Jeg har også kjøpt et nydelig garderobeskap idag som skal hentes på søndag. Dette skal jeg selvfølgelig også male. Skal legge det ut her så snart jeg har hentet det. Dette skapet har kjempefine detaljer. Nå er husmor i en herlig interiørbetinget lykkerus! 

Jeg legger selvsagt også ut bilder så fort jeg har gitt dem en makeover, men jeg advarer. Ting tar tid :) Nå gjelder det først bare å få møblene i hus. 

Legger merke til at besøkstallet nå har bikket 500, det setter jeg stooor pris på! Noen få kommentarer har det også blitt og det er gøy! 

I morgen skal jeg prøve å få tatt meg en tur på antikkmessen, kjørte forbi idag og det var masse folk! Gleder meg!  

Ha en superduper kveld alle sammen!

Oi, jeg fant jeg fant!

Jeg fant et annet bord også. Et som er litt mer røfft og slitt. Dette er det ikke stoler med, men det skal alltid la seg gjøre å få tak i noen gamle stoler. Dette har mye røffere bordplate hvor man ser planken veldig godt. Dette vil gi god kontrast til det ellers stilrene kjøkkenet vårt. Så nå har jeg et alternativ dersom jeg ikke får det andre bordet. Men hva om jeg må velge? Legg merke til de tøffe løveføttene på bordet. Nå ble jeg jammen i tvil gitt...

Venter i spenning!

Igår hadde jeg meg en solid runde på finn.no for å se om jeg kunne finne et spisebord og noen stoler. Jeg har vært inne veldig mange ganger siste måneden og ikke funnet noe som passer og som ikke må hentes i nordnorge! Det er derfor med sommerfugler i magen jeg nå sitter og venter. Igår fant jeg nemlig et bord som passer helt perfekt i spisestuen vår. Jeg ringte på det, men det skulle komme noen og se på det kl 09.00 idag. Dersom de ikke kjøper det likevel så får jeg det! Jeg har lånt bildet fra finn.no for å vise dere hva jeg snakker om.  


Dersom  jeg får denne spisestuen skal den selvsagt få en makeover, og den har stort potensiale! Stolene skal i tilfelle hvitmales og trekkes i grå lin. Bordet skal slipes litt og beises i gråhvit slik at det får et værbitt utseende.. *drømme*. Det følger også med ileggsplate slik at vi kan utvide bordet når vi skal ha gjester. Det er bare 4 stoler, men jeg elsker når slike gamle bord har ulike stoler i samme farge, synes det er sjarmerende. Jeg får vente i spenning en liten time til. Føler på meg at de kommer til å kjøpe den, men det er jo lov å håpe. Blir nok en stund til det dukker opp et sånnet bord igjen i distriktet. 

Wish me luck!

torsdag 23. september 2010

Trappeoppgang og lysekrone

Herlig torsdagskveld. Nok en gang sitter jeg i joggisen i sofaen og pønsker ut nye innlegg. Under ser du oppgangen. Jeg har kjøpt ny lysekrone, og der i punktet helt oppunder taket skal den henge. Tror det blir veldig fint med en lysekrone her. Veggen rett frem skal også males i grått som kontrastveggen under trappen. Deretter skal dette bli en bildevegg med bilder av hele familien. Jeg samler for øyeblikket på alle typer rammer. Disse skal etterhvert males "gamle" for så å henges oppover hele veggen. Det blir nok en stund til det er ferdig, men fint tror jeg at det blir *drømme*!
 

Tenker også litt på hva jeg skal velge av solskjerming her i gangen for det er to vindu her. Det som viser på bildet + et vanlig vindu like under det andre. Du ser så vidt høyre hjørnet på bildet. Jeg har tenkt på lameller men synes det blir så kaldt. Persienner er et alternativ. Gardiner er kanskje vanskelig ettersom det er to vinduer under hverandre + at det underste vinduet brytes av trappen. Tips mottas med takk. 

Som sagt så har jeg kjøpt ny lysekrone til denne trappeoppgangen og jeg har tatt et bilde av den ikveld. Den kommer virkelig ikke til sin rett på bildet, men dere ser vertfall hva det går i. Den er kjøpt på Feel. Hihi prislappen henger på! Første mann til å se hva den kostet! hahaha   


Stemmer... 599kr :) Vi har en 8 armet diger lysekrone på kjøkkenet som vi kjøpte for penger vi fikk til bryllupet. Den kostet 3500kr på salg (opprinnelig 7000kr). Det sier seg selv at vi ikke har råd til å ha mange slike rundtom i huset, og da er det supert at noen butikker har flotte lysekroner som ikke koster flesk! Legger ved et bilde av lysekronen fra spisekroken på kjøkkenet slik dere vet hva jeg snakker om. 


Etterhvert skal jeg legge ut bilder av hele kjøkkenet og spiseplassen, men det er foreløpig så uferdig at det ikke er noe særlig å blogge om enda.  

TorsdagsKlem

onsdag 22. september 2010

Høst og skattejakt!

Så var barna i seng og mor har krøpet sammen i sofaen med varme sokker på og en kopp te for å skrive kveldens blogg innlegg.

I går var jeg en tur på Fretex for å se om jeg kunne finne en brødboks i tre. Dessverre fant jeg ikke det men jeg plukket med meg noen småting likevel. En lampeskjerm, en krystall lysestake, en glasskrukke med tinnlokk og en messinglysestake som jeg skal male hvit. Lampeskjermen har jeg tenkt å trekke i grå lin slik at den passer til resten av interiøret i stuen.


Det er kjempegøy å gå på skattejakt og til helgen (25.09 - 26.09) er det Antikkmesse på Figgjo. Messen avholdes i Figgjohallen. Kom og bli med! Jeg skal ta meg en tur innom på lørdagen og se om jeg kan finne noe spennende. Jeg skal selvsagt informere dere om hvordan det går.

Høsten er en tid for innekos og hva passer vel bedre enn å bruke høsten til å pynte opp inne - med gode varme kosetepper, puter og levende lys. Kurver, trekasser og stormlykter er også nydelig dekor nå til høsten. Selv om jeg er for gjenbruk er det er ikke alt jeg ønsker å kjøpe brukt. Tepper og puter foretrekker jeg å kjøpe nytt. 

Det detter ned i postkassen av reklameblader fra ulike forhandlere om dagen. Jeg synes blandt annet at Kid viste mye fint i sin siste DM - og ikke koster det skjorten heller. Jeg fallt for kurvene øverst til høyre og ønsker meg en av disse til å ha ekstra tepper og puter i. Dekor og funksjon i en og samme ting - det kan vi like!

 Bilde hentet fra kid.no

tirsdag 21. september 2010

Mye ligger i detaljene

Det er ofte de små detaljene som gjør hele forskjellen. Hjemme hos oss er det heller uferdig og nesten ingen detaljer er på plass. Vi har mye å ordne før jeg kan begynne på den endelige stylingen, men jeg gjør bittesmå grep hele tiden. Her er noen detaljbilder av små detaljer hjemme hos meg. 
Dette er de hjertene jeg beskrev i forrige innlegg. Synes de ble kjempefine i vinduene hjemme hos oss, og ekstra fine ble de da jeg hang på den ekstra prismen under. Ga dem liksom litt mer tyngde. 

Et nydelig gammelt glass med en kunstig rose oppi. Skulle jo egentlig hatt en ekte, men da må jeg passe på å bytte den ut hele tiden... 

Disse krukkene står i gangen vår under home bokstavene som jeg har hengt opp på murveggen. Disse var i utgangspunktet ulik farge men jeg har malt alle hvite.

Da vi overtok huset sto det igjen masse Norgesglass, disse er utrolig dekorative. Jeg har fyllt noen av mine med lys. Skal også pynte dem med blonder og hyssing når jeg bare får komt meg ut i butikken og kjøpt det jeg trenger. Jeg har mange flere av disse og skal bruke de fleste til kjøkkenet etterhvert, samt noen til lyslykter.

På badet har jeg akurat skaffet meg disse to. En såpedispenser og en liten krukke til bomull. De er kjøpt på Nille av alle plasser, men selv om dette ikke akurat er merkevare synes jeg de gjør seg veldig bra på badet mitt. Nok et bevis på at man ikke trenger være rik for å gjøre det litt triveligere rundt seg. 

Jeg har merket meg at besøkstallet har steget litt raskere de to siste dagene og det setter jeg utrolig stor pris på! 

I morgen skal jeg se om jeg får begynt på å male den gamle tv-benken vår slik at jeg kan bli ferdig i den andre enden av stuen også. Den er svart men skal selvfølgelig bli hvit. Åsså skal den få nye ben i stål. Tror det vil gjøre seg. Oppdaterer selvfølgelig så fort det er gjort :)

Ikveld har jeg vært på svømming med eldstejenta Ronja mens mor har passet Mira. Det er kjempegøy å være med henne på svømming. (Det er egentlig mannen min som pleier å ta henne med, men i kveld er han og hjelper foreldrene mine med å legge gulv i Westcampen deres). Hun har blitt så flink! Hun stuper, svømmer under vann og dukker etter ting på bunnen. Hun storkoser seg, og nå har vi fått plass til Mira også - kjempegøy!! Nå er en lang dag over og jeg er egentlig skikkelig trøtt, men før sengen kaller skal jeg krype ned i sofaen,koble av og nyte en stor kopp med Maroccan Mint te.


Ha en fortreffelig kveld alle sammen!

mandag 20. september 2010

Kom inn i min stue!

Jeg har ikke til nå vist noen hele rom men her kommer noen få bilder fra den ene enden av stuen vår. Her har vi fått ny sofa. Jeg elsker hvit stil, men synes det blir litt mye når absolutt alt er hvitt. Derfor valgte vi en varmgrå sofa som passer veldig godt til hvitt. Stuebordene har jeg jo allerede blogget litt om, og i forrige innlegg skrev jeg litt om seksjonen. Det er jo ikke lenge siden vi malte stuen men jeg vurderer allerede å male veggene i en litt hvitere fargetone. Den vi har nå heller mot creme. Den lille lampen i vinduet mangler skjerm, så det må jeg få tak i snart. Veggene er heller ikke dekorert og jeg skal ha opp både bilder og vegglysestakerpå sikt. Jeg har bare ikke funnet noe som jeg har fallt for. I vinduskarmen henger det noen hjerte telysholdere som jeg har kjøpt på Feel. Disse elsker jeg og de gir et kjempefint lys når de tennes på kvelden. Jeg har pyntet dem litt ekstra ved å henge en prisme fra en lysekrone under hver. Disse hjertene viser på bilde to men jeg skal prøve å få tatt et litt bedre bilde av disse senere.

Den andre enden av stuen er ikke ferdig stylet, men jeg legger inn bilder av den delen også så snart jeg er ferdig. Har planer om å få dette til i løpet av en uke eller to. Jeg elsker grått og hvitt og er veldig glad i lilla. Jeg liker chabby chic og den romantiske/nostalgiske stilen. Stilen vår er nok litt mer moderne, men jeg vil påstå at den er inspirert av nostalig, gjenbruk og fransk landstil. 

En annen ting jeg liker godt er å blande teksturer ved hjelp av pynteputer og ulike tepper. Blonder, lin, crepe, silke og bomull. Til sammen gir dette varme til en ellers enkel sofa. 
Det blir nok noen endringer fremover og jeg vil selvfølgelig oppdater etterhvert som ting blir ferdig eller endret.

Nå får jeg straks besøk og vi skal kose oss med restene av Oreokaken fra igår. Hjelp og trøste, godt jeg får hjelp til å spise den opp slik at ikke alt går direkte til mine hofter! Som en venninne av meg alltid sier - God, if you can't make me thin make my friends fatter!

Ha en strålende dag! 

Endelig er seksjonen ferdigmalt!

Jeg har lenge hatt stående en mellombrun IKEA Bonde seksjon. Denne har jeg lenge hatt lyst til å male og jeg har endelig fått rompa i gir og kommet i gang! Dvs. jeg er nå ferdig. Den har fått den samme overhalingen som de fleste andre møblene våre. En grundig vask. 2 strøk heftgrunn og deretter 3 strøk med Lady interiørmaling glans 40. For en jobb!! Men jeg er veldig fornøyd med resultatet. Skal du male slike møbler som er av finér så får du best resultat når du maler med skumrulle. Seksjonen ble veldig fin etter min smak og jeg har pyntet den med noen søte hjerter fra Feel. Her ser du bilde av seksjonen etter overhalingen (den er ikke ferdig stylet og jeg lurer på om jeg skal male på dekorskrift på de to dørene nederst). Legger ved et før bilde også. 

 

Verdens beste kake?

Oreokaken er en hit blandt mine venninner og i går hadde jeg besøk av to av mine beste venninner. Da hadde jeg selvsagt en oreokake på lur. For dere som ikke har smakt den - her er oppskriften. Jeg er ingen baker så hvis jeg kan så kan du!


450gram Oreokjeks
100gram smeltet smør
2pk Tine Kremost Naturell
2,5dl melis
3,5dl kremfløte
2,5ss sukker
1 pose Toro sjokolademousee
3dl melk til moussen


Legg 1/4 av Oreo kjeksen for seg i seg i en skål.  Disse brekkes opp i småbiter. Resten av kjeksen puttes i en pose og smuldres til veldig små biter.
Smelt smøret og hell det over kakesmulene i en bolle. Bland godt - smør/trykk blandingen ut i en form. Bruk en 24 cm rund form.

Bland kremost og melis med en mixer så det blir en luftig og kremete masse. Kremfløte og sukker piskes til stiv krem. Halvparten av den stivpiskete kremen røres forsiktig inn i den ferdige ostemassen. Smør massen over kakebunnen og legg oppi halvparten av kakebitene du har satt til side. Sett i kjøleskap 30 minutter.

Lag sjokolademoussen i henhold til pakningen og rør inn de siste kakebitene i moussen. Smør sjokolademoussen over kaken og sett i kjøleskap 1 time til. Når kaken har stått 1 time smører du restene av den stivpiskede kremen på toppen av kaken. Pynt med sjokoladesaus. 

Dersom kaken får stå over natten er den ekstra god!

Bon Appétit!

søndag 19. september 2010

Nydelige roser!

Disse nydelige gammelrosa rosene fikk jeg av bursdagsbarna i går etter festen! De er helt nydelige på stuebordet mitt. Jeg er dårlig til å kjøpe blomster til meg selv, og mannen min er veldig god til mange tinge, men å kjøpe blomster til meg er ikke en av dem :) Så det var kjempekjekt å få disse flotte blomstene. Tusen takk Ann Sissel og Tom!

Husmor på stell!

Det kreves litt mer nå enn det gjorde for 10 år siden når husmor skal gjøre seg klar for fest. Dobbel 50årsdag sto på agendaen igår og da var det bare å levere ungene til besteforeldrene for så å bruke god tid på sparkling og styling. Ruller opp håret først og sminker meg mens varmerullene lager fine krøller i håret. Ser vel ikke akurat lurt ut men elektriske hårruller er helt genialt. 
Etter tips fra en venninne så skal blå eyeliner bringe frem øynene bedre enn sort. Derfor bruker jeg begge deler. Jeg legger først på våt sort eyeliner. Deretter legger jeg en tykkere strek med blå eyeliner med shimmer. Deretter legger jeg hvit øyenskygge i øyekroken og innerst på øyelokket og under bryn for å gi et løft. Så blå mascara.Voilá.


Nysminket, med prolaps i ryggen, smertestillende innabords og godt mot var husmor omsider klar for fest.

lørdag 18. september 2010

Rester etter Taco?

Lag Tacosalat av Taco restene:

Bland alt du har av salatrester, mais, agurk, paprika og ost. Varm opp restene av kjøttdeigen. 
Legg den varme kjøttdeigen over salaten og topp med rømme og salsa. 

Enkelt og greit!

Så god som gammel!

En helt vanlig furukrakk fra IKEA kan med litt bearbeiding bli en herlig shabby krakk. Den må først pusses litt og vaskes. Deretter males den med heftgrunning. Mellom hvert strøk pusses den litt på naturlige slitasjesteder. Når du har malt så mange strøk som du synes er passe lar du den stå og herde noen dager før du gnir den inn med møbelvoks. Møbelvoks fås kjøpt på alle coop bygg butikker. TIPS! Jeg beiset den med en mørk grå beis før jeg malte den. Dette gjorde jeg for å få en mer markert og "ekte" slitasje. Samtidig passer den gråe undertonen veldig godt til mitt ellers hvite og grå interiør. 





 
Man må ikke være rik for å få slike skatter i hus. Denne krakken koster 79 kroner på IKEA og samme teknikk kan brukes på alt av tre og furu. Jeg er nå på jakt etter et gammelt furu garderobeskap og en brødboks som jeg kan pusse opp med samme teknikk. På loppemarked eller finn.no kan man gjøre gode funn som ikke nødvendigvis koster så mye. Ved å behandle dem på denne måten og evt sette på nye knotter og male på dekorskrift etc så kan man skape sjarmerende interiør med innslag av nostalgi til en billig penge. Dette blir både chabby og chict!


Ha en strålende dag!

Kjært er minnet


En sliten sjel i en gammel kropp
En mann som ligger for døden
La smerten forlate hans syke kropp 
Gi ham vinger og la ham fly
Et åpent sinn i en mann uten liv
En mann som ligger for døden
La ham gå for jeg kan se at han lider
Gi ham vinger og la ham fly
En gammel mann min farfar
En mann som betydde mye for meg
Du lukket hans øyne og slapp ham fri 
Du gav ham vinger og lot ham fly

Dette diktet skrev jeg like etter at farfar døde, jeg var 14 år da, og jeg leste dette diktet i begravelsen hans. Jeg vet ikke om noen fikk med seg hva jeg leste for jeg gråt så fælt at hele kirken også begynte å snufse. Diktet fant jeg sammen med bibelen til farfar da jeg ryddet utav en stor seksjon som jeg holder på å pusse opp. Minnet om farfar er levende og jeg tenker ofte på ham. Jeg er ikke kristen selv men synes gamle bibler er vakre å se på så jeg ble kjempeglad da jeg fant den. Den har vært tapt i flyttelasset en stund, men nå skal den få sin plass i seksjonen. Eller kanskje i et stilleben på en skjenk eller noe.

Ny gammel hagebenk!

God morgen! Med småbarn i hus blir det ikke sene morgener mer. Deter opp klokken 07.00 uansett - lørdag intet unntak. Har gått noen dager siden sist innlegg nå så tenkte jeg skulle få lagt ut litt diverse. Jeg begynner med hagebenken som jeg har gitt en overhaling. Denne benken var mor og far sin og jeg var så heldig å overta den da de flyttet i leilighet. Den var gammel og slitt og behøvde litt omsorg. 

Alt tre pusset jeg med en slipemaskin før jeg grunnet med Vesir. Etter at Vesiren hadde tørket malte jeg 3 strøk med Optimal husmaling i fargen antikkhvit. Sidene på benken pusset jeg med en stålbørste før jeg strøk på godt med rustmiddel. Deretter malte jeg to strøk med Bengalakk i fargen Koksgrå. Synes den ble ganske sjarmerende og jeg gleder meg til pynte den opp med blomster etc neste sommer.


På bildet under hadde jeg såvidt begynt å pusse den litt men du kan se litt av den gamle lakken. Den var skikkelig avflasset og metallet var fullt av rust.

onsdag 15. september 2010

Sjarmerende rokokkobord

Da jeg kjøpte rokokkostolen som jeg har malt og trukket om kjøpte jeg også dette bordet som passet til. Et nydelig lite sidebord i rokokkostil. Dette fikk også en grundig vask, en runde med fint sandpapir og en ny runde med kluten. Deretter grunnet med heftgrunn og påfølgende 3 strøk med lady interiør glans 40. Farge eggehvit. Et sjarmerende lite bord med som jeg ikke har funnet plass til enda. Tror nok det ender opp som et sidebord en eller annen plass.

ETTER

 FØR

Det lille huset som ble stort

Dere har jo sett bilde av huset slik det var. Idag har jeg tatt meg en runde rundt huset og knipset noen bilder. Dere får unnskylde bildekvaliteten, jeg er ikke verdens beste fotograf akkurat ;) Under kommer noen av de bildene jeg tok. Disse viser huset så langt vi er kommet. Det er fortsatt mye som gjenstår av rydding/opparbeiding av tomten, terrasse, steinarbeid etc. Garasje skal vi også bygge. Så vi blir ikke arbeidsledige med det første. Tenkte uansett kanskje det var litt kjekt å se hvordan huset har blitt etter den omstendelige ombyggingen. 

 Fremsiden av huset - Alt steinarbeid er det min mann som har gjort. Han er komplett gal etter stein eller steingal om du vil. Han er utrolig handy og får det til!


Her ser du litt mer av steinarbeidet. Han har lødd opp en flott steinmur som bærer og rammer inn terrassen. Skal ta et nytt bilde fra denne siden av huset for her vises bare halve muren. Den runde tingen dere ser til venstre er et betong sylinder som skal mures og tettes og kles med fliser. Dette skal bli til en badestamp en gang i fremtiden. (Dette er ikke akurat på prioriteringslisten om dagen). Men en eller annen gang blir dette en herlig badestamp.

Sånn, da har vi tatt en rundtur rundt huset. Huset ble ferdig bygget i 2009 og vi har brukt dette året til å gjøre mye inne og i sommer ble hele huset malt hvitt og terrassen ble ferdig bygget. Mer rakk vi ikke før sommeren var over. Utover høsten er planen å gjøre ferdig en del småprosjekter inne samt bygge garasje og gjøre siste finish på alle steinmurer og rekkverk rundt på tomten. Jeg skal holde dere oppdatert. 

Nå er det tid for kos og kveld med ungene før de skal i seng. Jeg kommer gjerne med et innlegg til når kveldsroen har senket seg. Ha det fint så lenge!

Klem Renate