lørdag 16. oktober 2010

Bilder in the making

Blitt litt lite blogging siste dagene, men trøsten får være at jeg holder på med mange ting som etterhvert vil resultere i flere innlegg ;) En av tingene er å male flere bilder for salg. Jeg er ikke helt ferdige med dem men slik ser det ut når jeg jobber med flere bilder om gangen.


Jeg holder på med 7 bilder nå på en gang og jeg er nesten ferdig med to av bildene. De avlange. Har tatt bilde av dem under. Jeg er litt usikker på om jeg skal ha disse med eller uten ramme. Tror jeg har kommet frem til at de er finest uten ramme men hva synes dere?Her er også et nærbilde og utsnitt fra ett av bildene for å vise detljene litt bedre.

 
Jeg skal legge ut bilde av alle 7 bildene så snart de er klare for salg - da blir det spennende å se hvilken respons jeg får. 
  
For en herlig dag dette har vært! Produktiv dag, frisk høstluft og nyelig vær. Idag tok jeg min første joggetur etter prolapsen og det føltes veldig bra! Beinhardt men bra! Vi har også hatt en herlig familielørdag med god middag, lørdagsgodt, barne tv og alt som følger med. Ronja er enda ikke i seng, men sitter ved siden av meg og ser skal vi danse. 

Håper alle har hatt en like fin lørdag som meg!
Lørdagsklem!

4 kommentarer:

 1. Nydelige bilder du maler : )
  Ha en fin helg
  klem Tove

  SvarSlett
 2. Så utrolig flink du er:) Nydelige bilder!

  Klem:)

  SvarSlett
 3. Kreativt og smakfullt!!
  Klem fra Sol

  SvarSlett
 4. Så nydelige bilder du maler! Synes det var fint både med og uten ramme, men holder nok en knapp på å droppe rammen siden bildet er så fint i seg selv. Du er flink!! Ønsker deg en fin ny uke ;) Klem Gry

  SvarSlett