lørdag 30. oktober 2010

Makeover Lampeskjerm


En helt grei lameskjerm som ikke passet inn fikk seg en makeover. Slik så lampeskjermen ut før:  


Slik gjorde jeg: Først klippet jeg til to stykker i lin som passet til skjermen. Det ene dekorerte jeg med en engleserviett og decoupagelakk. Denne teknikken har jeg tidligere beskrevet HER


Det andre stykket limte jeg fast til lampeskjermen med en kraftig tekstillim. Først rundt hele skjermen. 


Deretter brettet jeg ned og limte kantene like på innsiden av skjermen. Jeg brukte håndkleklyper til å klype fast stoffet til limen hadde tørket. 

  
Når decoupagelakken var ferdig tørket og fixert limte jeg denne over det første laget med lin. Denne gangen limte jeg først overlappet før jeg limte kantene på innsiden av skjermen. Jeg brukte håndkleklemmene denne gangen også for å holde på plass linet til det var ferdiglimet.


Slik ble lampen til slutt. 


Og den ble plassert på den store kommoden i gangen. Jeg er fortsatt ikke overbegeistret over fasongen på skjermen i forhold til lampefoten men litt koselig ble den. Kanskje jeg må finne en annen lampefot til denne skjermen men enn så lenge så står den da der :)

Har vært litt lite fra meg idag men jeg lover på komme sterkere tilbake til uken. I morgen, eller rettere sagt idag skal vi feire 1års dagen til tantabarnet mitt! Jeg gleder meg!

Forresten - jeg har fått solgt spisebordet vårt så til uken får jeg plass til den nye spisestuen så nå MÅ jeg få gang på sakene!

Natta alle sammen!

2 kommentarer: