tirsdag 12. oktober 2010

Krise i Huset på Figgen!

Dere husker det nydelige garderobeskapet som jeg nettopp har malt?!?


Vel det viser seg at det er helt umulig å få dette skapet opp trappen til overetasjen der soverommet vårt er! Haha det er bare sååå typisk meg! Jeg var ikke akkurat blid da dette gikk opp for meg. Men vi har et siste håp og det er at vi skal klare å få det inn gjennom de store vinduene på loftstuen. Vinduene er midthengslet så vi må ta ut hele vindusbladet dersom det skal gå, men jeg har altså ikke gitt opp håpet. Sånn går det når husmor går til anskaffelse i god tro og store sko. Enn så lenge så står skapet i stuen. Der er jo fint å se på, så midlertidig gjør det ikke noe. 

Nå skal jeg ned og sykle på spinningsykkelen min en liten time mens litla hviler. Gjelder å utnytte de ledige stundene. Jeg har etter prolapsen fått trent veldig lite pga smerter men jeg er på bedringens vei og er helt sykt klar for å komme i form igjen. Jeg var så godt igang etter fødselen da jeg fikk prolapsen for et par tre mnd siden. Trente 3 - 5 ganger i uken og merket formstigning fra uke til uke. Det var skikkelig nedtur å få prolaps og bli helt krøpling i ukesvis. Kunne jo plutselig ikke gjøre noenting. Men nå er jeg bedre, tvers igjennom optimist og gleder meg til jeg kommer såpass i form at jeg kan begynne å jogge igjen.. 

3 kommentarer:

 1. Åh, hva skal du gjøre da liksom? Det er jo helt nydelig!!:)

  Klem:)

  SvarSlett
 2. Får vente og se om vi får det inn loftsvinduet. Hvis ikke må jeg se hva jeg gjør. Kanskje jeg setter det ned i kjellerstuen eller gangen i kjelleren :)

  SvarSlett
 3. Ja det med å måle først er ikke min spesialitet heller!Men hos meg var" lykkå bedre enn forstanden" som me seie her på vestlandet.
  Hos meg gikk det på millimeteren der jeg skulle ha et skap i gangen,pure flakksen seie eg!!
  Klem fra Solstrålå.
  lykke til med skap heisingå!!

  SvarSlett