lørdag 9. oktober 2010

Selskap i morgen!

Nå er husmor trett og snart klar for sengen. Har vært på føttene i hele dag for å få klart alt til selskap imorgen. Har hatt 4 turer til butikken!!! Jepp, vet ikke om jeg kan skylde på ammetåken enda (sluttet for noen mnd siden) men noe er det. Jeg glemte noe hele 3 ganger idag og hver gang kom jeg hjem bare for å finne ut at jeg hadde glemt noe til. Jeg er akurat ferdig med siste kaken. Ronja ville ha Hello Kitty kake så da gjør en mor så godt hun kan. Her er kaken så langt jeg har kommet. Ansiktet lager jeg i morgen. Er redd pynten ville bli ekkel over natten. Skal bruke nonstop til øyne og dumle karamell til nesen. Tror den blir fin. Skal legge ut bilde av den ferdige kaken i morgen sammen med oppskrift på marshmallow fondant og forklaring på det under.


Fikk også hengt opp bildene jeg har malt idag. Eller dvs mannen min fikk hengt dem opp. Veggen bak lar seg vanskelig fotografere. Det er shimmer i stripene så den blir veldig rar og mørk på bilder. Men dere får vertfall ett lite inntrykk :) Grunnen til at bildene henger så langt til venstre er at det skal henge to lyskupler til høyre. Ser litt tomt ut nå men tror det blir ok når jeg får hengt opp dem. 


Nei... nå får husmor komme seg i seng! Blir en lang dag i morgen og, med barneselskap fra 13 - 15 og familieselskap med fullt hus fra kl 16. Gøy! men mye arbeid det er det :)

Godnatt alle sammen!

4 kommentarer:

 1. For en fantastisk kake! Så flink du er:) Gleder oss til å lese og se mer!

  Lykke til med selskapet:) GOOOD natt:)

  Klem:)

  SvarSlett
 2. Hei og takk for koselig hilsen hos meg og for at du vil være med på min giveaway! Nydelig blogg du har med mange fine bilder og innlegg. La meg til som følger og legger bloggen din ut hos meg, så jeg enkelt kan finne tilbake. Lykke til med selskapet, det må jo bare bli vellykket med en så nydelig kake ;) Heldig bursdagsbarn ja ;)) Klem fra Gry

  SvarSlett
 3. Herlighet, for en vakker flott! Hvorfor har jeg ikke snublet over deg før!? Så mye lekkert du lager, flott inspirasjon og herlige bilder!

  Du er en inspirasjonskilde!!
  Lykke til med bursdagen idag!
  Håper dere får en flott dag!

  Klemmer

  SvarSlett
 4. oiii.... dette blir en kjempefin kake.. :)
  kitty er jo bare såååå stas for tiden
  blir litt av en feiring idag da - like greit å ta alt på en dag.

  lykke til idag - og hipp hurra for bursdagsbarnet
  klem fra Anita S

  SvarSlett