torsdag 21. oktober 2010

Tv - benken skal males hvit!

Dere kjenner sikkert alle til lack hyllene fra IKEA. Jeg har noen av disse i sort som vi har hatt i åresvis.  De koster bare 600kroner nye men jeg har likevel bestemt meg for å male den ene av de jeg har for å bruke den som tv-benk. Jeg er for gjenbruk og med litt maling så blir den så hvit og god som ny. Likevel hadde vi jo bare kastet den, så jeg tar meg heller det lille bryet med å male den. 


Under er hyllen påbegynt og malt ett strøk med heftgrunning. Etterpå skal jeg male den to strøk med Lady Interiørmaling glans 40 farge Bomull. (beklager mørkt bilde - jeg maler i kjelleren og der er det lite lys)


Jeg har også noen stålføtter, men jeg har ikke lyst å bruke disse. Jeg har nemlig planer om å ta en tur på IKEA for å kjøpe et lite Trollsta bord for å male og bruke føttene som hører til. Jeg har sett andre gjøre dette og det blir kjempefint.  


Under ser du trollsta bordet. Bildet er lånt fra IKEA.no. Disse beina er av metall så planen er å male dem med Hammer eller Bengalakk i sølv eller krom. Jeg vil ha føttene mest mulig metalliske. Tror dette kan bli bra.


Jeg skal legge inn de ferdige etter bildene så snart jeg er ferdig med TV-benken.
Gleder meg veldig til å få dette ferdig så jeg kommer ett hakk videre med stuen.

1 kommentar: