onsdag 20. oktober 2010

En liten titt på kjøkkenet mitt

Hei, som dere vet så har jeg ikke lagt ut noe særlig med bilder fra hele rom. Grunnen til dette er at jeg synes det er så uferdig. Sterilt, lite innredet, lite på veggene, ikke fliser over kjøkkenbenken.

Uansett, here we go! Viser bildene med litt tanker om hva jeg ønsker å gjøre. 


Kjøleskapet er gammelt og jeg gleder meg til vi skal bytte det ut med et nytt fint kjøleskap i stål. Jeg har foreløpig bare limt på noen dekorstickers for å ta fokuset bort fra hvor stygt kjøleskapet egentlig er! På gulvet har vi rustikk enstavs eikeplank. Gulvet ser litt mørkt og rødlig ut men det er mye lysere og brunere i virkeligheten 


Spisestuen skal byttes ut med den "nye" gamle spisestuen som jeg skal pusse opp. Den som er på bildet ligger ute for salg på finn.no. Håper på å få solgt den slik at jeg får plass til den "nye". Takvinduet i spisestuen liker jeg og det gir mye lys til kjøkkenet.


Disse barstolene blir flittig brukt. Her spiser vi mesteparten av måltidene. Ønsker å gjøre noe med stolene. Male føttene hvite og gjerne farge trekket? Forslag? Spisetuen benytter vi kun når vi har gjester. Håper den blir tatt mer i bruk når vi får et det "nye" bordet. Det er litt utrivelig å spise bare 3stk på det store bordet vi har nå, det kan ikke slås inn. Det er derfor vi skal selge det. Det "nye" bordet vil fungere mye bedre som både kjøkkenbord og spisestue da det kan slås sammen til 4pers og utvides til 12. Gleder meg til å ta fatt på oppussingen!


Jeg har malt dekor på veggen med sølvmaling og glitterstick. Men på hele denne veggen vil jeg på sikt ha panel. Med noen koselige gamle hyller og diverse.


Mellom kjøkkenet og entre/stuen har vi doble skyvedører. Dette gir en åpen og luftig feel i huset når de er åpne og vi har likevel mulighet til å lukke igjen dersom det er behov for det. Superpraktisk!


Veggen her er malt med bengalack i en mørk lilla farge. Det blir litt for hardt for min smak men jeg måtte bare gjøre noe mens jeg ventet på at vi skulle få lagt fliser. Tror jeg vil ha noen hvite eller grå fliser her. Helst litt små. Gjerne litt stor mosaikk?


Her ser dere kanskje bedre hvorfor jeg ønsker å gjøre noe med denne veggen. Det er ingenting annet enn en vifte på hele veggen. Derfor ønsker jeg panel for å myke opp, samt noen koselige hyller med passende pynt. 

Sånn! Da har dere fått en liten rundtur på kjøkkenet. Så får dere følge med fremover på de forandringene som kommer. Gleder meg spesielt til å få ferdig den nye spisestuen. Tror det blir veldig koselig med de gamle møblene her inne. Tror disse møblene vil myke opp den minimalistiske feelen på kjøkkenet. Panel på noen av veggene og fliser over vasken vil også gjøre underverker tror jeg. 

PartyLite selskapet igår gikk forresten veldig bra. Var kjempekoselig! Jeg handlet bare så altfor mye! Skal poste et innlegg så snart jeg får varene.


Ha en strålende dag! 

1 kommentar:

  1. Kjempefint kjøkken. Ja det er en kjempejobb å renovere et helt hus. Så du hadde malt lampekupler. Tenkte å prøve meg på en oksydert messing lysekrone, prøver meg med hvit spray lakk.

    Hilsen fra Stavanger

    SvarSlett