Paibunn
5 dl Hvetemel
2 klyper salt
2 ts bakepulver
50 gram margarin
1,5 dl kald melk
Bland alt det tørre. Kaldt smør smuldres i. Kna inn melken til det blir en smidig deig. Klem denne ned i en paiform.
Alt det gode som skal oppi
1 pk kjøttdeig1 løk
1 pose tacokrydder
3 tomater
1 boks creme fraiche
1 fedd hvitløk
2 ss majones
2 klyper pepper
Revet ost til gratinering
Stek kjøttedeig og løk, bland inn tacokrydder og spe på med 1dl vann. Spre dette over deigen. Hakk tomatene og legg dem over kjøttdeigen. Bland creme fraiche, majones, hvitløk og pepper i en bolle. Hell så over formen. Topp med rikelig revet hvitost.
Stekes på 200 grader i 20 - 30 min (ikke varmluft). La paien hvile 5 -10 min før servering, da er den best.
Bon Appètit!
Den tacopaien ser nydelig ut! Skal prøves :) Men 1 pk kjøttdeig, vil det si ca 400 gram?
SvarSlettHanne